alle kategorier
EnglishEN

Europa Home Energilagringssystem Markedsanalyse

Del dette

Ifølge Eurostat-data har de nuværende top 5 europæiske husholdningsopbevaringsmarkeder Tyskland, Italien, Storbritannien, Spanien og Østrig en samlet beboerbefolkning på 267 millioner i 2021, med en effektiv beboerbefolkning på omkring 122 millioner, og hvis 30 % af disse boliger er egnede til installation af solcelleopbevaringstage, er det samlede potentielle solcellelagermarked på de store europæiske markeder i øjeblikket omkring 31.8 millioner tage, med omkring 900,000 tage, der vides at være installeret i øjeblikket. 900,000, er markedspenetrationsraten omkring 2.46%. Hvis den gennemsnitlige efterspørgsel på 10 kWh pr. husstand er estimeret, er den potentielle efterspørgsel efter husholdningsopbevaring i Tyskland, Italien, Storbritannien, Vest og Østrig omkring 357 GWh, og husholdningsopbevaringspenetrationsraten på det store europæiske husholdningsopbevaringsmarked forventes at nå 10 % -13 % i 2025 på baggrund af en række faktorer, er den potentielle husstandslagerinstallation 35.7-46.4GWh med en gennemsnitlig årlig stigning på 8.9-11.6GWh.

Hisen 3.6-5kW Hybrid Inverter

Faktorer

Den aggressive vækst i europæisk husholdningsopbevaring er i høj grad drevet af REPowerEU-programmet, EU's svar på det kaotiske globale energimarked, som fokuserer på "kulstofneutralitet" og "energiuafhængighed" gennem energieffektivitet, diversificering af energiforsyningen og fremskyndelse af introduktionen af vedvarende energikilder til erstatning for fossile brændstoffer i husholdninger, industri og elproduktion. "energiuafhængighed. Storstilet og hurtig udbredelse af solenergi til at drive Europa er kernen i REPowerEU-programmet med et strategisk mål om at implementere mere end 320 GW solcelleanlæg i 2025 og omkring 600 GW i 2030 for at erstatte afhængigheden af ​​traditionelle fossile brændstoffer og naturgas, hvor husholdningernes energilagringssystemer også vokser sammen med den eksplosive vækst af tagterrasser.Væksten af ​​boliglagersystemer vil også vokse med den eksplosive vækst af tagterrasse.

Højspændingsstablet lithiumbatteri 8-54kWh

Problemer

1. Utilstrækkelige installatører

Ifølge undersøgelsen af ​​de europæiske markedsinstallatører er det hurtigst voksende marked i Europa koncentreret på det tyske og italienske marked, hovedårsagen til virkningen af ​​den nuværende installation af de to markeder er fokuseret på manglen på arbejdere på installatørniveau, i tilfælde af arbejdstagere på plads, vil Tyskland og Italiens husholdningsopbevaringsmarked hurtigt blive frigivet.

Hisen alt-i-én energilagringssystem

2. Terminalen er ikke åben

Ifølge forskning fra europæiske forhandlere og installatører er de fleste brugere i Europa ikke bekendt med det overordnede lyslagringssystem, slutkunden (ca. 80%) vil lytte mere til elektrikeren, installatørens installationsråd, få kunder genkender kun et mærke til købe. Samtidig reklameres der ikke for de fleste solprodukter i Europa, så forbindelsen mellem mærket og slutforbrugeren er svær at bryde, og det meste af valget ligger i installatørens hænder. Samtidig er installatørernes indkøb også noget regionale, for eksempel vil installatører i den sydlige region af Frankrig ikke købe fra agenter i den nordlige region. Derfor, når forbrugerne vælger det optiske lagersystems mærke, spiller kanalen en afgørende rolle.

Vi observerede, at fra anden halvdel af 2021 til første halvdel af 2022 udvikler Østrigs husholdningsopbevaring sig hurtigt, hvilket er relateret til landets politik, for det første forlængede den østrigske regering tilskuddet til husholdningsopbevaring indtil 2023, og for det andet forlængede den østrigske regering elprisen er skyhøje, hvilket kan ses fra andet halvår af 2021 hele vejen op, især i år nåede toppen på €489/MWh. På trods af regeringens politik om at begrænse prisen på el, for eksempel 10 eurocent for elektricitet under 2900kWh, kan vi se, at den gennemsnitlige engros-elpris i Østrig stadig er på et historisk højt niveau, og tilskudsfaktoren er overlejret, siger østrigeren. marked for husholdningsopbevaring er stadig et meget sikkert marked indtil 2023, og hvis tilskudspolitikken fortsætter, forventes det at overgå Storbritannien og Spanien i 2025.

Vi håber, at denne guide har været til gavn. Vi specialiserer os i boliger og kommercielle, som ejer topprisingeniør fra det globale TOP Solar inverter- og batterifirma med mere end 10 års erfaring, avanceret teknologi gør os til at levere pålidelige og mest effektive ESS til vores partnere.

Du kan kontakte os for at få et gratis tilbud på dit energilagringsprojekt.

5kW vægmonteret batteri


Lad os diskutere din løsning

Relaterede nyheder