alle kategorier
EnglishEN

Forskellen mellem Grid-Tie Inverter og Hybrid Inverters

Del dette

For at vælge en passende solcelleinverter til forskellige applikationer er det vigtigt at forstå forskellene mellem on-grid, off-grid, grid-tie og hybrid invertere.

En solcelleinverter omdanner DC til AC, og forvirringen opstår, når man skal vælge den rigtige type solcelleinverter til et specifikt behov. Lad os skelne mellem netforbundne og hybride invertere.

Hybrid inverter vs. Off-grid inverter

En off-grid solcelle-inverter kan bruge netenergi og batterier til at drive elektriske belastninger. Batterier er dog obligatoriske for off-grid solcelleanlæg. En hybrid inverter kan bruges både on-grid og off-grid, hvilket giver fleksible batterikonfigurationsmuligheder.

Hybrid inverter vs. On-Grid inverter

En hybrid inverter kan have to forskellige betydninger. Det kan være en off-grid inverter med en solar charge controller indbygget eller en inverter integreret med nettet. En off-grid inverter med en solar charge controller giver brugeren mulighed for at forbinde PV input til solar inverteren og se PV status på solar inverter display for nem systemtilslutning og inspektion. En net-bundet inverter kan bruges til både off-grid og grid-bundne modeller.

5kW serverrackbatteri

Hybrid inverter vs. Grid-Tie inverter

Nettilsluttede invertere bruges i netbundne solcelleanlæg, hvor det er umuligt at forbinde til den elektriske belastning, og al DC-energi genereret af PV'en vil blive omdannet til vekselstrøm af den nettilsluttede inverter og sendes direkte til nettet . For nettilsluttede solcelleanlæg er batterier ikke påkrævet.

Derimod skal off-grid solcelle-invertere være udstyret med batterier. DC-solenergi kan konverteres til vekselstrøm gennem solcelleladeregulatorer og off-grid invertere for at levere strøm direkte til belastningen. Derudover kan DC solenergi bruges til at lagre elektricitet gennem batterier. Når solenergi ikke er tilgængelig, kan batterier levere uafbrudt strøm til belastningen for at sikre normal drift af elektroniske enheder.

For at vælge den rigtige solcelle-inverter til dine behov, er det afgørende at overveje strømkravene i dit hjem, kontor eller forskellige indstillinger, såsom biler, autocampere og fabrikker. Hos Hinton Power kan vores invertereksperter give dig en skræddersyet solcelleinverterløsning gratis baseret på din specifikke situation. Kontakt os venligst når som helst.


Lad os diskutere din løsning

Relaterede nyheder