alle kategorier
EnglishEN

Liste: Top 15 bedste invertervirksomheder i Kina (opdatering 2023)

Del dette

Kina er blevet en stor aktør i solcelleindustrien, med mange virksomheder, der er specialiseret i solcelle-invertere. Efterhånden som vedvarende energi bliver mere populær, er der en stigende efterspørgsel efter effektive og pålidelige invertere. I denne artikel vil vi diskutere de 15 bedste invertervirksomheder i Kina fra 2023.

1. Huawei Technologies Co. Ltd.

Hjemmeside: https://www.huawei.com/us/

Huawei, grundlagt i 1987, er en førende global leverandør af informations- og kommunikationsteknologi (IKT) løsninger. De har bygget end-to-end løsningsfordele inden for teleoperatører, virksomheder, terminaler og cloud computing, og tilbyder konkurrencedygtige IKT-løsninger, produkter og tjenester til både operatører, virksomheder og forbrugere.

Som en global leder inden for teknologi og telekommunikation producerer Huawei også innovative og pålidelige streng- og centrale invertere til solenergisystemer.

Højspændingsserverrack batteri 8-54kWh


2. Sungrow Power Supply Co. Ltd.

https://us.sungrowpower.com/

Sungrow Power blev grundlagt i 2010 og er en førende Kina-baseret højteknologisk virksomhed, der fokuserer på forskning og udvikling, produktion, salg og service af nye energiprodukter. Deres hovedprodukter omfatter streng-, central- og hybridinvertere til sol-, vind- og energilagringsapplikationer. Virksomheden er forpligtet til at levere globale førsteklasses rene energiløsninger gennem hele livscyklussen.

5kW serverrackbatteri


3. SMA Solar Technology AG

https://www.sma-america.com/

Et velkendt mærke i solcelleindustrien, SMA producerer højkvalitets streng- og centrale invertere til både bolig- og erhvervssolsystemer.

Højspændingsstablet lithiumbatteri 8-54kWh


4. Ginlong Technologies Co. Ltd.

https://www.ginlong.com/

Ginlong, grundlagt i 2005, er et velkendt indenlandsk mærke af PV-invertere. Virksomheden beskæftiger sig hovedsageligt med forskning og udvikling, produktion, salg og service af strenginvertere, som er kerneudstyret i PV-strømproduktionssystemer. Som en stor produktionsvirksomhed leverer Ginlong intelligente energiløsninger i fuld scene.

Ginlongs invertermærke er Solis.

5kW stablet lithiumbatteri


5. TBEA Co. Ltd.

https://www.tbea.com/tbea/en/index.html

TBEA er forpligtet til at levere grønne og rene løsninger til global energivirksomhed og er en højteknologisk virksomhed og stor producent af energiudstyr i Kina.

Hisen alt-i-én energilagringssystem


6. Omnik New Energy Co. Ltd.

Omnik New Energy Technology Co., Ltd. producerer Omnik-sol 1.5K/2K, 3K/4K-serien invertere, som kan prale af en imponerende 97.6% konverteringseffektivitet, der overgår det internationale førende niveau. Disse invertere har bestået forskellige internationale certificeringer, herunder VDE, G83, SAA, ENEL og mere. Kunder i ind- og udland har rost deres fremragende parametre, ydeevne af høj kvalitet og omfattende eftersalgsservice.

Container energilagringssystem


7. Sineng Electric Co., Ltd.

https://en.si-neng.com/

Sineng Electric Co., Ltd. blev grundlagt i 2012 og beskæftiger sig med forskning og udvikling, fremstilling og salg af kraftelektronikprodukter. Virksomheden fokuserer på området effektelektronisk strømkonvertering og -styring, leverer løsninger og systemintegration til nettilsluttede PV-invertere, energilagring tovejs strømkonvertering, strømkvalitetsstyring og mere.

5kW vægmonteret batteri


8. Chint Group Corporation

https://chintglobal.com/

Chint Group Corporation har over 20GW solcelleanlæg og mere end 100MWh energilagringsinstallationer. Deres projekter spænder over 25 lande og regioner verden over, herunder USA, Japan, Tyskland og Korea. Virksomheden har haft en fremragende andel af det nordamerikanske trefasede strenginvertermarked siden 2015.

Hisen 3.6-5kW Hybrid Inverter


9. Growatt New Energy Technology Co. Ltd.

https://us.growatt.com/

Grundlagt i maj 2010 og med hovedkontor i Shenzhen, er Growatt New Energy Technology Co., Ltd. en ny energivirksomhed, der fokuserer på forskning og udvikling og fremstilling af solenergi-nettilsluttede, off-grid- og lagerinvertere, såvel som kunder -side smarte energistyringsløsninger. Deres solcelle-nettilsluttede invertere dækker et effektområde på 750W til 253kW, mens deres off-grid- og lagerinvertere dækker et effektområde på 2.30kW. Disse produkter er velegnede til en række forskellige scenarier, herunder husholdninger, kommercielle bygninger, PV fattigdomsbekæmpelse, store jordkraftværker og forskellige lagerkraftværker. De har været meget brugt over hele verden.

Højspændingsserverrack batteri 8-54kWh


10. Shenzhen KSTAR Science and Technology Co. Ltd.

https://www.kstar.com/

Shenzhen KSTAR blev grundlagt i 1993 og er en udbyder af intelligent netværksenergiforsyning med fokus på datacenter (IDC) og nye energifelter. De vigtigste infrastrukturprodukter til datacentre, nye fotovoltaiske energigenereringssystemer, energilagringssystemer og opladningsprodukter til elbiler er på et højt niveau i branchen, og de integrerede løsninger er meget udbredt i forskellige industrier.

5kW serverrackbatteri

11. INVT Solar Technology(Shenzhen) Co. Ltd.

https://www.invt-solar.com/

INVT Solar Technology (Shenzhen) Co., Ltd. blev etableret i 2002 med fokus på to hovedområder: industriel automation og energikraft. Deres produktsortiment omfatter nettilsluttede invertere (1-136kW), off-grid invertere (3-5KW), energilagringsinvertere (3.630KW), pumpeinvertere, invertere og invertere, lyslagringsløsninger og energiøkosystemer til smarte hjem.

Højspændingsstablet lithiumbatteri 8-54kWh


12. SolarEdge Technologies Ltd.

https://solaredge.com/

SolarEdge Technologies Ltd. er en Israel-baseret, global leder inden for smart energiteknologi. Virksomheden leverer end-to-end distribueret solenergioptimering og PV-systemovervågningsløsninger med produkter og tjenester, der inkluderer PV-inverter-effektoptimering, PV-overvågning, softwareværktøjer og opladere til elektriske køretøjer. Virksomheden blev grundlagt i 2006.

Hisen alt-i-én energilagringssystem


13. Jiangsu Goodwe Power Supply Technology Co.,Ltd.

https://en.goodwe.com/

Goodwe Power Supply Technology Co., Ltd., grundlagt i 2010, er en producent, der fokuserer på området for solcelleprodukter. De integrerer R&D, produktion, salg og service af nettilsluttede og energilagringsfotovoltaiske inverterprodukter, som er rost for deres stabile og fremragende ydeevne. Med produktdesign, der stammer fra Tyskland, har Goodwe udviklet nettilsluttede og energiopbevarende PV-inverterprodukter for fuldt ud at opfylde husholdningernes behov, fattigdomsbekæmpelse, industrielle og kommercielle kraftværker og storskala kraftværker. Derudover er de forpligtet til at skabe bedre værdi for kunderne og stole på fordelene ved eksisterende ressourcer. Goodwe har bygget SEMS intelligente energistyringssystem til at hjælpe med intelligent overvågning, styring og sammenkobling af energi.

Container energilagringssystem


14. Shenzhen Growatt New Energy Technology Co., Ltd.

https://www.zeversolar.com/

Zeversolar har specialiseret sig i inverter R&D og fremstilling og blev et datterselskab af SMA Group, en førende global inverterproducent, i marts 2013.

Zeversolar har et komplet udvalg af nettilsluttede invertere fra 1kW til 1MW og en produktionskapacitet på 2GW.

Hisen 3.6-5kW Hybrid Inverter

15. Suzhou Hisen Tech Co.Ltd

https://www.hisenpower.com/ 

Hisen Tech, som er beliggende i Jiangsu, Kina, er en dedikeret udbyder af energilagringssystem, der er specialiseret i boliger og erhverv. Deres hovedprodukter omfatter lithium-batterier, hybrid PV-invertere og alt-i-en Ess. Med over 50 senioringeniører, alle fra verdens førende nye energiselskaber, har virksomheden et væld af erfaring i udvikling af industriapplikationer for at give kunderne one-stop-løsninger.

5kW vægmonteret batteri


Konklusion

Disse virksomheder har etableret sig som førende inden for inverterindustrien på grund af deres højkvalitetsprodukter, stærke teknologiske evner og omfattende erfaring på området. De tilbyder en bred vifte af inverterløsninger til forskellige applikationer, herunder sol-, vind- og energilagringssystemer.

Kontakt os for mere information om invertervirksomheder.


Lad os diskutere din løsning

Relaterede nyheder